Blast

UngVejen og Blast Pro
Blast pro er en kæmpe CSGO turnering, hvor de bedste hold dyster i en kort intens turnering. Det bliver altid et brag af nogle kampe og altid har der været danske hold deltagende, alle holdene er tændte på at brillere på den store Blast live scene, som er rost for at have det bedste scene show.
Vi kommer over og skal se semifinalerne, vi ved endnu ikke hvem der kommer i finalerne, men blandt kvalificerede hold er blandt andet Navi, Faze, Heroic og NIP.
Praktisk
Vi kører i bus fra Basen i Vejen, til The Royal Arena i København, og kommer hjem om natten, alt efter hvornår kampene slutter.
Man skal huske penge til mad og drikke, da man må ikke tage det med ind i Royal Arena.
Spørgsmål rettes til Lars-Michael - 31585800
Se stemningsfilm her!

Tidspunkt: Lørdag d. 26/11-2022 - 9:00-02:00
Lokation: Torps Alle 2 - Bag ved Basen.
Aldersgruppe: Fra og med 7. kl.
Maks. elever: 14
Pris: 300,00 kr.