Arrangement:
MMA & BJJ - Fredag
startDate:
-
endDate:
paymentRateSum:
Pris: 0 DKK
enrollmentText:
 1. ID:

  V226

 2. Tidspunkt:
  18:00 - 20:30
 3. Ugedage:
  29Fredag
 4. Distrikt:
  Basen, Vejen
Hvad er MMA og BJJ? (op til 25 år)
MMA står for Mixed Martial Arts og er en moderne kampsport, hvor deltagerne forsøger at vinde over hinanden ved at benytte sig af en række kampsportsteknikker fra forskellige kamsportsarter.
BJJ står for Brasiliansk Jiu-Jitsu og er en kampsport/selvforsvar, der lægger stor vægt på gulvkamp, og gør udpræget brug af ledlåse og kvælningsgreb. BJJ er en brasiliansk version af den japanske kampsport Judo.
I Brasiliansk Jiu-Jitsu lægges der meget stor vægt på fri kamp og sparring - også kaldet 'at rulle' - for at sikre at udøverne også er i stand til at udføre de lærte teknikker på en usamarbejdsvillig modstander samt at neutralisere dennes angreb. Målet er at få modstanderen ned at ligge og derefter hele tiden forbedre sin position, for derved til sidst at kunne anbringe personen i et greb, der får ham/hende til at give op, hvilket afslutter kampen.

Hvorfor vælge Vejen Ungdomsskoles MMA/BJJ hold?
Gennem sporten lærer du om disciplin og loyalitet, der i et bredere perspektiv lærer dig at være vedholdende. Du bliver en attraktiv profil i forbindelse med arbejde, og får styrken til at gennemføre ting, du synes er udfordrende.
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor der er stor gensidig respekt mellem alle deltagere og trænere, og her er plads til alle. Plejer du at bruge din tid foran computeren, eller med en bog i hånden, skal det ikke holde dig tilbage. Du bliver taget kærligt imod og hjulpet godt i gang med sporten.
Du vil møde ildsjæle, der alle selv brænder for sammenholdet og for at lære dig om både MMA og fællesskab, og du vil opleve en autenticitet, der inspirerer. Det er en atmosfære, der forandrer alle, der bliver en del af klubben. High-fives, kram og godt humør. Alle har det godt med hinanden og dyrker deres fælles interesse.
Vi er med til at skabe en kultur, der binder de unge sammen med kommunen på en ny, sjov og anderledes måde.
NB: Kampsport går under kategorien "farlig sport" ved forsikringsselskaberne, så det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, om du er ordentligt dækket, når du deltager på dette hold. Du vil også skulle købe en tandbeskytter, når du vælger at tilmelde dig holdet. Spørg eventuelt træneren til råds inden du køber din.

Holdet er for 7. klasse (min 13. år) og til 25. år.

 1. Antal pladser i alt:
  100
 2. Antal pladser ledige:
  77
 3. Kategori:
  56Sport og sundhed

Vejen Ungdomsskole

Askovvej 7
6600 Vejen
Telefon 7996 5690
Email ung@vejen.dk

CVR: 29189838
EAN: 579 800 54 04 101Persondatapolitik

Social Media

Formål

Ungdomsskolens formål er at sikre, at alle unge mellem 14-25 i Vejen Kommune, har mulighed for at have en aktiv og social fritid. Vores fokus er at favne bredt, og vi følger med i hvad der rører blandt de unge lige nu, samtidig med, at vi dygtiggør os indenfor unge med vanskeligheder, hvad enten det er psykisk, mentalt eller socialt.

Vi arbejder tæt sammen med folkeskolerne, Vejledning Vejen, AKT, misbrugskonsulenten og SSP, de lokale foreninger og erhvervslivet for at sikre, at vi er det sted den unge kan blive mødt med sit behov, og blive hjulpet eller guidet videre.