Arrangement:
Skaterhold
startDate:
-
endDate:
paymentRateSum:
Pris: 0 DKK
enrollmentText:
 1. ID:

  V502

 2. Tidspunkt:
  15:00 - 18:00
 3. Ugedage:
  28Torsdag
Vil du gerne lære at skate og få en masse nye kammerater? Det har du mulighed for nu! Det er ligegyldigt om du er nybegynder eller øvet, så længe du gerne vil blive bedre til at stå på skateboard, og lære en masse tricks. Mit navn er Tobias Mogensen, jeg er 18 år, jeg bor i Vejen og jeg er helt klar til at lære dig at skate. Jeg håber du vil være med og jeg ser frem til at se dig!

Vi mødes på skaterbanen ved Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen.

Medbring selv udstyr incl. hjelm samt håndleds, albue og knæ beskytter.
Har du ikke selv, er der mulighed for at låne et sæt. Der er kun et begrænset antal lånesæt

I forhold til person/tingskader i forbindelse med brug af Ungdomsskolens tilbud, vil det være ens egen forsikring, der skal kontaktes, da Vejen Kommune ikke tilbyder forsikring i forhold til enkelt skader.
 1. Antal pladser i alt:
  0
 2. Kategori:
  56Sport og sundhed

Vejen Ungdomsskole

Askovvej 7
6600 Vejen
Telefon 7996 5690
Email ung@vejen.dk

CVR: 29189838
EAN: 579 800 54 04 101Persondatapolitik

Social Media

Formål

Ungdomsskolens formål er at sikre, at alle unge mellem 14-25 i Vejen Kommune, har mulighed for at have en aktiv og social fritid. Vores fokus er at favne bredt, og vi følger med i hvad der rører blandt de unge lige nu, samtidig med, at vi dygtiggør os indenfor unge med vanskeligheder, hvad enten det er psykisk, mentalt eller socialt.

Vi arbejder tæt sammen med folkeskolerne, Vejledning Vejen, AKT, misbrugskonsulenten og SSP, de lokale foreninger og erhvervslivet for at sikre, at vi er det sted den unge kan blive mødt med sit behov, og blive hjulpet eller guidet videre.