Arrangement:

Davidsen Vejen

HUSK AT DU SKAL RINGE TIL NEDENSTÅENDE TELEFONNUMMER, du kan ikke tilmelde dig.

VIL DU MED PÅ DAVIDSEN HOLDET?
Har du afsluttet 9. klasse, er du mellem 15 og 17 år og kunne du tænke dig et fritidsjob?
Vi søger ungarbejder til weekend- og helligdagsarbejde samt til ferieafløsning i vores byggemarked. Er det noget for dig?
Dine primære arbejdsopgaver
Som medarbejder i byggemarkedet består dine arbejdsopgaver først og fremmest i at yde en god betjening til vores kunder ved kassen. Derudover skal du også fylde varer på hylderne, rydde op samt lave forskellige opgaver fra gang til gang.
Vi forventer at du…
·er positiv, smilende og optaget af at yde vores kunder en god kundeservice
·er udadvendt og selv tager initiativ
·er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdstid
·har ordenssans og sætter en ære i at løse dine opgaver
Hvad tilbyder vi?
Det skal være sjovt og motiverende, at gå på arbejde. Det betyder, at der er højt til loftet hos os - og et dynamisk arbejdsmiljø med mange dygtige og erfarne kollegaer, som du kan lære af hver gang, du er på arbejde.
Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i ovennævnte stilling, så glæder vi os til at høre fra dig.
Har du spørgsmål til stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Detailchef Michael Christensen.
Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via nedenstående link snarest. Vi modtager kun ansøgninger, der sendes elektronisk via jobportalen.
LINK:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1786&ProjectId=143992&DepartmentId=18993&MediaId=5&SkipAdvertisement=False
enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Aldersgrænse:
  Nej
 2. Klassetrin:
  Ingen krav
 3. Kategori:
  Fritidsjob
 4. ID:
  V508
 5. Pris:
  -
 6. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:

Vejen Ungdomsskole

Askovvej 7
6600 Vejen
Telefon 7996 5690
Email ung@vejen.dk

CVR: 29189838
EAN: 579 800 54 04 101Persondatapolitik

Social Media

Formål

Ungdomsskolens formål er at sikre, at alle unge mellem 14-25 i Vejen Kommune, har mulighed for at have en aktiv og social fritid. Vores fokus er at favne bredt, og vi følger med i hvad der rører blandt de unge lige nu, samtidig med, at vi dygtiggør os indenfor unge med vanskeligheder, hvad enten det er psykisk, mentalt eller socialt.

Vi arbejder tæt sammen med folkeskolerne, Vejledning Vejen, AKT, misbrugskonsulenten og SSP, de lokale foreninger og erhvervslivet for at sikre, at vi er det sted den unge kan blive mødt med sit behov, og blive hjulpet eller guidet videre.