Arrangement:

Online gaming

Jeg har i samarbejde med Vejen Ungdomsskole lavet et online forløb til alle de børn og unge, der måtte ha' lyst til at lære E-sport bedre at kende, udvide deres kompentencer samt dygtiggøre sig og med mulighed for, at danne nye sociale relationer på tværs af skolerne J

Praktisk:
Hovedvægten er på Counter Strike, men vi vil også komme omkring andre spil, og jeg vil afsætte dage, hvor vi arbejder med et bestemt tema:

-Teori
-Praktiske øvelser
-Holdspil
-Kampe

Varigheden er 2 timer hver mandag fra 20.00-22.00. Du får besked på sms når holdet starter.


Vi vil arbejde ud fra en planlagt undervisning, så I har stor mulighed for at optimere jeres spillestil, lære nye praktiske spilleteorier samt dygtiggøre jer. Da der kun er 30 pladser, vil det være efter først til mølle princippet.

Du skal selv sørge for, at ha' tilstrækkelig med udstyr. Såfremt du ikke har en account, kan jeg tilbyde dig at låne én.

Hvem er dette tilbud til?
Børn og unge i Vejen kommune (7. klasse til 25 år), som vil bliver inddelt på forskellige hold alt efter alder.
Endvidere vil der blive taget højde for niveau. Så selvom du aldrig har rørt spillet før eller du er gået try-hard beast mode, så vil der være noget for enhver.

Online-mødestedet er Discord

Hvad nu hvis jeg ikke spiller Counter-Strike - men Fortnite, League of Legends eller noget helt tredje? Kontakt mig, så kigger vi på det

Selve forløbet er gratis!

Tilmelding og spørgsmål:
Tilmelding skal ske på www.vejenungdomsskole.dk under kategorien "Gaming" - Online Gaming
Husk at din profil skal indeholde mobilnummer og mailadresse, så du kan få et Discord-link tilsendt.
Hvis man har spørgsmål - Kan jeg fanges på 31585800.
Lars-Michael Thomsen
enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Ugedag:
  Mandag
 2. Tidspunkt:
  20:00 - 22:00
 3. Kategori:
  Gaming
 4. ID:
  V062
 5. Aldersgrænse:
  Ja
 6. Antal pladser ledige:
  29
 7. Pris:
  -
 8. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:

Vejen Ungdomsskole

Askovvej 7
6600 Vejen
Telefon 7996 5690
Email ung@vejen.dk

CVR: 29189838
EAN: 579 800 54 04 101Persondatapolitik

Social Media

Formål

Ungdomsskolens formål er at sikre, at alle unge mellem 14-25 i Vejen Kommune, har mulighed for at have en aktiv og social fritid. Vores fokus er at favne bredt, og vi følger med i hvad der rører blandt de unge lige nu, samtidig med, at vi dygtiggør os indenfor unge med vanskeligheder, hvad enten det er psykisk, mentalt eller socialt.

Vi arbejder tæt sammen med folkeskolerne, Vejledning Vejen, AKT, misbrugskonsulenten og SSP, de lokale foreninger og erhvervslivet for at sikre, at vi er det sted den unge kan blive mødt med sit behov, og blive hjulpet eller guidet videre.