Online gaming

Bruger du meget tid på game derhjemme, men kunne godt tænke dig nogen at game med?
Så har vi lavet Online Gaming fritidsholdet, som vi kører hver mandag og onsdag. Mangler du lige de sidste spillere til dit ranked CS hold, eller mangler du nogen at grind RPG's med?
Vi prøver en masse forskellige spil af - Så kom frisk og kom gerne med forslag til hvad vi skal kaste os ud i.

Alle niveauer er velkomne, lige fra om du aldrig har rørt en computer før, eller du har hardcore gamer med 5000 timer bag dig.
Der er mulighed for at dykke ned i Esportsverden, hvis der er interesse for det, blandt andet: Skabelse af hold - Træningsplan - Strategiskabelse - Kommunikation - Mm.
Husk at din profil skal indeholde mobilnummer og mailadresse, så du kan få et Discord-link tilsendt.

Gear: Du skal selv have udstyr at game på derhjemme.
Tidspunkt: Mandage kl. 15.00-18.00 og Onsdage kl. 16.00-18.00
Sted: Ungdomsskolens Discord server.
Alder: fra 7. klasse til 25 år
Spørgsmål: Lars-Michael Thomsen - 31585800.
    Mandag, Onsdag
    Ja (13-25 år)