Gaming og Esport

Gaming & Esport
Er du vild med at game? FPS, Strategi, Action, RPG, Sportsspil osv. Vi prøver en masse forskellige spil af - CS:GO, Pubg, League of Legends, Dota, Hearthstone, Fortnite, Fifa med flere. Spil dine favoritter, enten i hold eller for dig selv.

Vi har et super lækkert Gamersetup, med stationære gamer computere, gamerstole mm. og vi er klar til at give den gas, med lige netop det spil du kan lide!

Alle niveauer er velkomne, lige fra om du aldrig har rørt en computer før, eller du har hardcore gamer med 5000 timer bag dig.
Der er mulighed for at dykke ned i Esportsverden og få et indblik, hvis der er interesse for det, blandt andet: Skabelse af hold - Træningsplan - Strategiskabelse - Kommunikation - Mm.

Pris: Gratis
Gear: Du må gerne tage egen mus, headset, keyboard og musemåtte med, men dette er ikke et krav.
Tidspunkt: Tirsdage kl. 15.30-18.30
Sted: Basen, Ungdomsskolens Gaminglokale i kælderen.
Alder: fra 7. klasse til 25 år
Spørgsmål: Lars-Michael Thomsen - 31585800.
Status:Holdet er fyldt
  3. Sted: