Esport camp Vinterferien

Esport Camp i Vinterferien
Vinterferie tilbud til dem, som trænger til at give den gas med jeres favoritspil til pc'en, hygge med andre gamere eller ranke up i CSGO, LOL, Valorant eller bare har lyst til at sidde grind i mmo eller singleplayer spil. Så tilmeld dig Esport campen i vinterferien.
Der er kun 17 pladser i alt, så tilmeld dig, hurtigst muligt.
Vi kommer til at have hygge og socialt samvær på højt plan, og som udgangspunkt kommer campen til at indeholde en masse spilletid, og løbende træning i forskellige aspekter fordelt over 3 dage. Dertil kommer der fælles madlavning og sjove konkurrencer.
Det bliver ikke nødvendigt at tage din egen computer med, da vi har alt udstyr i form af stationær gamer computere og gear. Man må gerne tage sin egen pc med hvis man gerne vil, ellers kan man nøjes med at tage eget headset, mus, musemåtte og keyboard med, hvis man foretrækker eget setup.

Information:
Dato: Vinterferien Uge 7 - Mandag d. 14/2 kl. 12.00 - Onsdag d. 16/2 kl. 14.00
Alder: 13-25 år (eller fra 7. klasse)
Pladser: 13 personer i alt. (Ved mindre end 8 tilmeldinger aflyses campen)
Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag d. 10/2 kl. 12
Forplejning: Inkluderet Mad til alle dage, drikkelse skal man selv sørge for.
Sovemuligheder: Der er et soveområde. Bare husk sovegrej.
Pris pr. elev: 250 kr. inkl. mad til alle måltider fra aftensmad mandag til frokost onsdag.
Spil og niveau: Når du tilmelder dig, er det med henblik på, at folk er på forskelligt niveau. Vi vil på bedst mulig vis forsøge at placere jer blandt andre, der spiller samme spil på og er på samme niveau.
Status:Tilmelding sluttede 10-2-2022
  1. Start: