Musical

Vejen Ungdomsskole, Vejen Musikskole og Studio 73 inviterer indenfor til forårets store ungdomsforestilling “Showtime” (TV2 musical).

Showtime er en musical. En komedie. Et mordmysterium… Men hvordan gennemfører man en teaterforestilling, når en af skuespillerne bliver myrdet undervejs?
“Showtime” er bygget op omkring mere end 20 af de største hits fra den legendariske danske gruppe tv•2.
Historien i musicalen udspiller sig i realtid og foregår på et teater, som har premiereaften på en besynderlig opdatering af Shakespeares “Romeo & Julie”.
Midt under opførslen bliver en af hovedrolleindehaverne myrdet, og teaterholdet forsøger for alt i verden at gennemføre forestillingen, mens de prøver at finde frem til morderen, inden publikum opdager, hvad i alverden der foregår.

Musicalopsætninger er særligt populære fordi man bruger skuespil, sang og dans til at fortælle en historie.
Musicals kan også bidrage til at forene den kunstneriske aktivitet med den menneskelige udvikling. Her kan bl.a. nævnes koordination, kreativitet og sammenspil mellem skuespiller, danser og musiker.
Der skal selvfølgelig nævnes, at det sociale har højeste fokus i vores samarbejde, det er særlig vigtigt at de unge trives, for at de også kan udvikle sig.

Vi søger særligt dansere, men hvis du gemmer på en indre skuespillere, musiker, scenebygger, teknikker eller makeupartist, så tag endelig kontakt.
Aldersgruppe: 7 klasse tilmed 25 år.

Vi starter med at øve her i slutningen af januar og har premiere 22. april. Vi øver primært mandag og onsdag kl. 19.00-21.00 i Studie 73.
Hvis du har lyst til at være med, så tag fat i:

Mikkel Lund (afdelingsleder, UngVejen): 21640745 eller miklu@vejen.dk
Christoffer (Instruktør): formand@studio73.dk