ESport Camp

26Tirsdag
    27Onsdag
Esport Camp i Sommerferien

Sommerferie tilbud til dem, som trænger til at give den gas med dit favorit spil til pc'en, hygge med andre gamere eller ranke up i CSGO, LOL, Valorant eller lignende. Så tilmeld dig Esport campen i sommerferien.
Der er kun 15 pladser i alt, så tilmeld dig, hurtigst muligt.

Vi kommer til at have hygge og socialt samvær på højt plan og som udgangspunkt kommer campen til at indeholde ca. 30 timers spilletid og løbende træning i forskellige aspekter fordelt over 3 dage, dertil kommer der fælles madlavning.

Det bliver ikke nødvendigt at tage din egen computer med, da vi har alt udstyr i form af stationær gamer computere og gear, dog må man gerne tage sin egen pc med hvis man gerne vil, ellers kan man nøjes med at tage eget headset, mus, musemåtte og keyboard med, hvis man foretrækker eget setup.

Information:
Dato: Uge 27 - Mandag d. 5/7 kl. 12.00 - Onsdag d. 7/7 kl. 12.00
Alder: 13-25 år (fra 7. klasse)
Pladser: 15 personer i alt. (Ved mindre end 10 tilmeldinger aflyses campen)
Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag den 01/7 kl. 20:00
Forplejning: Inkluderet mad til alle dage, drikkelse skal man selv sørge for.
Sovemuligheder: Der er et soveområde, tag sovepose/underlag mv. med.
Pris pr. elev: 300 kr. inkl. mad til alle måltider fra aftensmad mandag til morgenmad onsdag.
Spil og niveau:
Når du tilmelder dig, er det med henblik på, at folk er på forskelligt niveau. Vi vil på bedst mulig vis forsøge at placere jer blandt andre, der spiller samme spil på og er på samme niveau.
Sted: Basen Ungecenter, Askovvej 7, 6600 Vejen.
  1. Antal pladser i alt:
    70Sommerferieaktiviteter