ESportsCamp
Pris: 300 DKK

E-sport Camp
Elsker du Computerspil og E-sport generelt,
Vil du have mulighed for at få nye venner,
Vil du udvikle dine færdigheder og få nogle fantastiske e-sportsdage.
Campen er et samarbejde med Vejle Ungdomsskole, og der er max 15 pladser i alt, så tilmeld dig hurtigst muligt.
Forløbet kommer som udgangspunkt til at indeholde ca. 30 timers spilletid og undervisning fordelt over 3 dage, dertil kommer der fælles madlavning, fysisk aktiviteter, samt mulighed for forskellige oplæg:
·Kommunikation - Oplæg
·Stream - Youtuber oplæg
·Taktisk Analyse - Oplæg
·Holdbaseret Træning
·Individuel Træning
·Vejen fra Newbie til Pro
Det bliver ikke nødvendigt at tage din egen computer med, da vi har alt udstyr i form af stationær gamer computere og gear, dog kan du sagtens tage headset, mus, musemåtte og keyboard med, hvis du foretrækker eget setup.
Information:
Dato: Uge 7 - Mandag d. 10/2 kl. 12.00 - Onsdag d. 12/2 kl. 12.00
Alder: 14-18 år (fra 7. klasse)
Pladser: 15 personer i alt. (10 pladser gennem Vejen Ungdomsskole)Ved mindre end 10 tilmeldinger aflyses campen
Sidste tilmeldingsfrist: mandag den 3/2 kl. 12
Forplejning: Inkluderet Mad til alle dage, drikkelse skal man selv sørge for.
Sovemuligheder: Der er et soveområde.
Pris pr. elev: 300 kr. inkl. mad til alle måltider fra aftensmad mandag til morgenmad onsdag.
Hvilke spil og hvilket niveau:
Når du tilmelder dig, er det med henblik på, at folk er på forskelligt niveau. Vi vil på bedst mulig vis forsøge at placere jer blandt andre, der spiller samme spil på nogenlunde samme niveau.

1. Antal pladser i alt:
    63Gaming