Paris
endDate:
paymentRateSum:
Pris: 2800 DKK

Paris i påsken (fra 8. klasse til og med 18 år)

Dato: fredag den 26. til onsdag den 31. marts
Tilmelding: Senest den 6. oktober 2020
Alder: Fra 8. Klasse til 18 år
Pris: 2.800 kr.
Antal pladser: 30
Undervisere: Kevin Christensen, Helene Holm

Rejsen foregår i moderne langtursbus sammen med elever fra andre ungdomsskoler med indkvartering på Ibis Budget Porte de Bercy.
Se Eiffeltårnet, Louvre, Champs Elysees, Sacre Coeur og meget mere.
Derudover er der også tid til shopping, hygge og storbyoplevelser.
Programmet aftales endeligt på et af planlægningsmøder, som du skal deltage i.
Der er afrejse fredag den 26. marts omkring kl. 18, og hjemkomst onsdag den 31. marts sidst på formiddagen.
Pris kr. 2.800,- inkl. transport, logi, morgenmad i Paris og aftalte entreer.
Hvis flere af deltagerne gerne vil mere end det aftalte, finder vi også ud af det, - men det er ikke med i prisen.
Drikkevarer, frokost og aftensmad skal du selv betale under hele turen.
Indtager du alkohol eller euforiserende stoffer på turen, vil det medføre øjeblikkelig hjemsendelse på egen regning.
Energidrikke er ikke tilladt på turen.

Tilmelding inkl. første rate kr. 1.400 senest 6. oktober, og anden rate betales senest 5.2.21.

Vil du høre mere, så kontakt

Per Frisbjerg, 30170894

1. Antal pladser i alt: