London
endDate:
paymentRateSum:
Pris: 3400 DKK

London i påsken (fra 8. klasse til og med 18 år)

Dato: fredag den 26. til onsdag den 31. marts
Tilmelding: Senest den 6. oktober 2020
Alder: Fra 8. Klasse til 18 år
Pris: 3.500 kr.
Antal pladser: 20
Underviser: Stinne Thrane Hansen

Vi rejser med bus via Calais til London, og bliver indkvarteret på et ungdomshotel tæt på Hyde Park sammen med elever fra andre ungdomsskoler.
Vi besøger London Eye, kommer omkring Big Ben, Parlamentet, Buckingham Palace, Tower Bridge, lidt shopping og måske en musical. Der er en masse forskellige seværdigheder i London, og vi aftaler programmet på et af de møder, som vi holder i løbet af vinteren.

Der er afgang fra Vejen omkring kl. 16 fredag den 26. marts, og hjemkomst igen onsdag den 31. marts sidst på eftermiddagen.

Prisen er 3.500 kr., og du skal indbetale 1.700 kr. som depositum senest den 6.10.20 for at være sikker på at komme med på turen. Hvis du bagefter fortryder, er depositum mistet.
Med i prisen er rejse, ophold i London, morgenmad på hotellet, enkelte aftalte seværdigheder, og det betyder, at du ud over prisen selv skal betale frokost og aftensmad, samt ekstra seværdigheder. '

Indtager du alkohol eller euforiserende stoffer på turen, vil det medføre øjeblikkelig hjemsendelse på egen regning.
Energidrikke er ikke tilladt på turen.

Vil du høre mere, så kontakt

Per Frisbjerg, 30170894

1. Antal pladser i alt: