BeautyCamp

Brænder du for make-up, hårstyling, photoshoot, catwalk og modeshows? Så er denne camp lige noget for dig! På Beauty Campen skal du igennem flere workshops, som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig hvordan du styler dig selv, bevæger dig på catwalken og poserer foran kameraet. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow, foran alle forældre, søskende og venner. Der vil under hele campen være stor fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomskolerne. Derfor har vi fyldt programmet med underholdning og ekstra workshops om aftenen. Beauty Campen afvikles på Midtjysk Efterskole, hvor alle deltagere og undervisere vil blive indkvarteret på 2-3 personers værelser. Glæd dig til tre dage med masser af selvforkælelse, underholdning og hygge.
Spørgsmål kan rettes til: Tine Jensen, 29398298

Betaling senest d.31/1-22.