UngVejen

Velkommen til UngVejen

UngVejens sekretariat og ledelse er placeret på Basen, Askovvej 7, 6600 Vejen og består overordnet af følgende tre afdelinger: 


Vejen Ungdomsskole

  • Fritidstilbud (herunder: fritidsundervisning, events, ture og rejser)

  • Ungdomsklubber

  • Heltidsundervisning (herunder: MBU Ung, MBL og Modtagerklasse)

Vejledning Vejen

SSP 

 

UngVejen har mange muligheder, som kan bringe den unge tættere på job og uddannelse, og vi har meget at tilbyde gruppen fra 14 – 30 år!


I Vejen Kommunes kommunale ungeindsats, UngVejen, tager vi altid udgangspunkt i den unges resurser, kompetencer og ejerskab til egen fremtid, – og at vores unge skal lykkedes gennem en sammenhængende indsats, hvor der er positive og forpligtende relationer. Vi har fokus på styrker og kompetencer og tager altid udgangspunkt i ressourcer og kompetencer i fællesskabet, hos den unge, familien og netværket.


Vi ønsker med dette at skabe et fundament for et helhedsorienteret samarbejde rettet mod uddannelse og beskæftigelse. Vores medarbejdere samarbejder med den unge, og hoved fokus er at give støtte til den unge i at realisere sin uddannelsesplan med henblik på uddannelse eller beskæftigelse, – og vi ønsker at have et konstant fokus på fællesskaber omkring alle kommunens unge, der bidrager til at styrke deres selvværd, livsglæde og trivsel. 


Læs mere om UngVejen i Ungdomsskoleplanen her.


Leder af UngVejen:

Jakob Petersen

Ungdomsskolen, Vejen Kommune

Askovvej 7, 6600 Vejen

Tlf.: 29659343

Mail: JAKP@Vejen.dk

 

 

Vejen Ungdomsskole

Askovvej 7
6600 Vejen
Telefon 7996 5690
Email ung@vejen.dk

CVR: 29189838
EAN: 579 800 54 04 101Persondatapolitik

Social Media

Formål

Ungdomsskolens formål er at sikre, at alle unge mellem 14-25 i Vejen Kommune, har mulighed for at have en aktiv og social fritid. Vores fokus er at favne bredt, og vi følger med i hvad der rører blandt de unge lige nu, samtidig med, at vi dygtiggør os indenfor unge med vanskeligheder, hvad enten det er psykisk, mentalt eller socialt.

Vi arbejder tæt sammen med folkeskolerne, Vejledning Vejen, AKT, misbrugskonsulenten og SSP, de lokale foreninger og erhvervslivet for at sikre, at vi er det sted den unge kan blive mødt med sit behov, og blive hjulpet eller guidet videre.